Elokuun seuratiedote
SeuraJulkaistu: 31.08.2023 15.32

Elokuun seuratiedote


TTK:n syksy on käynnistynyt

Tervehdys kaikille seuramme väelle - tervetuloa käynnistämään kanssamme tapahtumarikasta syyskautta! TieToKirje on seuratiedote, joka kokoaa yhteen seuran ajankohtaiset asiat.

Elokuu on vierähtänyt todella nopeasti, ja suunnitelmat kaudelle ovat jo monella rintamalla hyvällä mallilla. Tiedossa on ahkeran harjoittelun lisäksi monta seuran tapahtuma, kilpailuja ja kampanjoita.

Muodostelmajoukkueet ja yksinluistelijat ovat valmistautuneet kilpailukauteen leireillä, valmentajat ja hallitus ovat pitäneet kehityspäiviä ja koko seuran yhteistä seurapäivää vietettiin 22.8.! Tapahtuma onnistui epävakaisesta säästä huolimatta hienosti. Näimme hienoja luisteluesityksiä, seikkailimme niin luistelukoulun kokeilupisteillä kuin ulkojumpparasteilla, varusteet kiersivät kirppiksellä ja seuravaatteita soviteltiin ahkerasti. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille vieraille ja panoksensa tapahtuman eteen kantaneille - erityisesti esiintyjille! Tästä on hyvä suunnata eteenpäin ja iloinen luistelukoulumme alkaa jo nyt lauantaina 2.9.!

Iloinen uutinen syksyyn on se, että seuramme sai lisäpaikan Suomen Taitoluisteluliiton nuorten yksinluistelijoiden leiritykseen kaudella 2023-2024! Edustajamme leirityksessä ovat Emilia Sarkki, Olivia Seppinen, Julia Sipi ja Fiona Stedt.Tervetuloa seuraan, kaikki uudet jäsenet!

TTK on urheiluseura, jossa jäsenet vaikuttavat eri rooleissa ja vievät seuran toimintaa vahvasti eteenpäin. Toivomme, että kaikista luistelijoidemme perheistä tuodaan oma panos seuran tapahtumiin ja kampanjoihin. Lisäksi seuran hallitus toivoo, että luistelevan jäsenen lisäksi yksi aikuinen liittyy seuramme aikuisjäseneksi. Liittyä voit tällä lomakkeella.

Tikkurilan Taitoluisteluklubin jäsenet perheineen voivat saada etuja seuran viralliselta yhteistyökumppanilta Mehiläiseltä, kun rekisteröityminen OmaUrheilu-käyttäjäksi on tehty ennen asiointia Mehiläisessä. Ohjeet rekisteröitymiseen ja tietoa yhteistyökumppaneistamme löydät täältä.

Viestien löytäminen perille kiireisessä arjessa on tämän päivän haaste. Muistattehan pitää omat yhteystietonne yllä Jopox-jäsenrekisterissämme. Uudet jäsenet saavat aina sähköpostiin kutsun, jonka linkistä tulee käydä hyväksymässä seuramme tietosuojaseloste. Samassa yhteydessä tulee luoda salasana, joka kannattaa ottaa muistiin käyttäjätunnuksen lisäksi. Jatkossa kirjautumaan pääsee kotisivuiltamme mistä kohdasta tahansa sinisen yläpalkin oikeasta reunasta, lukon kuvasta. Voit myös ladata puhelimeesi Jopox-applikaation. Uuden Jopox-appin lataamisen ohjeet löytyvät täältä. Huomaathan, että seura-avaimen saat tarvittaessa ainoastaan kotisivujemme kautta selaimella Jopoxiin kirjautumalla.

Välillä jäsenrekisteristämme lähetetyt viestit ohjautuvat roskapostikansioon. Muistattehan tarkkailla tilannetta ja muuttaa tarvittaessa sähköpostinen asetuksia siten, että Jopoxista lähetetyt viestit pääsevät perille sellaiseen sähköpostikansioon, jota luette usein.Lapsi - nuori - aikuinen - luistelu sopii ihan kaikille!

Seuramme tarjoaa paljon uusia, innostavia mahdollisuuksia liikkua ja kehittyä luistelijana. Pyrimme tarjoamaan jokaiselle oman kiinnostuksen mukaisen ryhmän! Harjoitukset järjestetään Tikkurilan harjoitusjäähallissa. Nyt on juuri oikea aika tulla mukaan! Löytyisikö teidän perheen aikuisista intoa ja rohkeutta aloittaa luisteluharrastus? Olisiko naapurissa perheitä, joita monipuolinen harrastus voisi kiinnostaa myös? Autattehan meitä viemään tietoa eteenpäin omissa verkostoissanne! Materiaaleja ja vinkkejä löydät täältä.

Luistelukoulu pähkinänkuoressa

 • TTK:n luistelukoulussa opit luistelun perusteet
 • tarjoamme omat harjoitusajat alle kouluikäisille lapsille, kouluikäisille lapsille sekä nuorille ja aikuisille
 • Jääkiitäjät on poikien oma energinen luistelukouluryhmä, joka käynnistyy, jos ilmoittautuneita saadaan tarpeeksi
 • Taapero - aikuinen tarjoaa ihanan liikuntahetken oman pikkuisen kanssa
 • syksyn 2023 uutuusryhmät ovat:
  • Tenavien eli alle kouluikäisten ryhmä myös sunnuntaisin jäällä klo 9.30-10.15 ja jumpassa klo 10.30-11
  • Muokkakerho on 1.-2. -luokkalaisille tarkoitettu liikunnallinen iltapäiväryhmä torstaisin jäällä klo 14.30-15.15 ja jumpassa klo 15.30-16. Ryhmä käynnistyy, kun ilmoittautumisia saadaan tarpeeksi!
 • Luistelukoulusta saat lisää tietoja täällä
 • ilmoittautuminen luistelukouluun onnistuu täällä - tule kokeilemaan!


Kun luistelun perusteet ovat jo hallussa, kokeile harrasteryhmiämme!

 • kouluikäisille ja nuorille monipuolisia vaihtoehtoja harrastamiseen tarjoavat Taiturit, Muokka-Taiturit ja Mini ShowSkate (7-9 -vuotiaille) Taitureissa voit itse valita harjoitusmääräsi ja halutessasi ponnistaa jopa harrastekilpailuihin!
 • ShowSkate -ryhmässä 12-vuotta täyttäneet kilpailuistelutaustan omaavat nuoret voivat ylläpitää taitojaan ja harjoitella esityksiin tähdäten
 • alle kouluikäiset harrastavat kehitysryhmissämme: Timanteissa ja Muokka-Tähdissä! Kehitysryhmissä kehitys on tosiaan todella huimaa ja luistelutaidon kehittyminen luo pohjaa ihan minkä tahansa lajin oppimiseen.
 • Aikuisten Tekniikka 1 on mahtava mahdollisuus päästä sisään taitoluisteluun aikuisena, kun perusteet ovat hallussa. Aikuisten Tekniikka 2-ryhmässä mennään jo lujaa; tässä ryhmässä on enää muutamia paikkoja jäljellä.
 • harrasteryhmämme treenaavat hyvällä sykkeellä eteenpäin perusluistelutaitoja ja elementtejä, unohtamatta hyvää fiilistä ja pilkettä silmäkulmassa
 • harrasteryhmien harjoitukset ovat alkaneet elokuussa, mutta mukaan pääset mainiosti missä vaiheessa kautta tahansa. Kokeilukerta on aina veloitukseton, tule testaamaan!
 • Harrasteryhmistä voit lukea lisää täällä
 • valmentajamme neuvovat mielellään sopivimman ryhmän löytämisessä. Ota yhteyttä lumikiuru.ttk@gmail.com!Tikkurilan Areenan peilisali remontissa

Kesän jälkeen alkanut Tikkurilan Areenan peilisalin remontti aiheuttaa aktiiviryhmien harjoitusaikoihin muutoksia vielä jonkin aikaa. Peilisalin sisäkatossa on ollut kosteusongelma, jonka korjaustyöt ovat edenneet melko ripeällä tahdilla ja osa harjoituksista on voitu pitää Areenan käytävätiloissa tai ulkona. Sadesäällä väistötilojen löytäminen ei Tikkurilan alueella ole kovinkaan helppoa. Pahoittelemme, että tieto poikkeusajoista saattaa tulla lyhyellä varoitusajalla.Seuravaatteiden ja yksinluistelijoiden malliston tilaukset käynnissä juuri nyt!

TTK:n tyylikkäitä seuravaatteita on mahdollista tilata kerran vuodessa elo-syyskuussa. Nyt on se hetki!!

Tutustu mallistoihin ja tee tilaukset täällä nyt saman tien. Huomaa, että eri toimittajilla on jokaisella omat tilaus- ja toimitusaikansa ja tee tilauksesi ajoissa.Henkilöstöuutisia

Yhteistyökumppanimme kilpaluistelijoidemme fyysisen harjoittelun toteuttamisessa on vaihtumassa. Nea Valtonen on päättänyt siirtyä urallaan uusiin haasteisiin. Kiitämme lämpimästi Neaa valmennuksesta ja panostuksesta seuran valmennuslinjan kehittämiseen. Haastatteluja ja neuvotteluja on käyty, ja hallitus tekee valinnat jatkoon liittyen aivan lähiaikoina.

Luistelukoulussa on kaudelle 2023-2024 vetotiimi, jossa vastuualueet on jaettu useammalle henkilölle:

 • viestintävastaava ja sisällöntuottaja Nea Konttinen
 • tutorit Julia Tuominen (ti) ja Jenna Teivainen (la)
 • vastaanottovastaava Jenna Maaninka

Muokka-Tähtien vastuuvalmentaja tällä harjoituskaudella on Nea Maaninka.Sponsorit ja varainhankinta

Seuran taloustilanteen tasapainottamisen toimenpiteet ovat syyskauden iso teema.

Kesällä keräsimme jäsenistöltä ideoita seuran talouden tukemiseksi. Toiveita tuli paljon ja niiden kirjo kuvaa hyvin seuramaailmaa - meitä on paljon erilaisia ja erilaisissa elämäntilanteissa. Jokaisen perheen panos on arvokas, ja tahdomme tarjota erilaisia mahdollisuuksia osallistua seuran varainhankintaan, niin myyntikampanjoiden kuin tapahtumamyyntien avulla. Tapahtumilla on iso merkitys seuran taloudelle, joten toiveemme on, että mahdollisimman monet pystyvät osallistumaan kisojen ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Tehtävät eivät useinkaan vaadi erikoistietoja, joten toivotamme kaikki myös harrasteryhmistä mukaan!

Näin syksyn alkuun olemme saaneet hyvän yhteistyötarjouksen Gutz-merkiltä ja otamme sen vastaan. Kuulette pian lisää! Syksyn muut varainhankintakampanjat ovat pesuaineet, Hammaskeiju-pastillit ja TTK:n joulukauppa.

TTK Café on auki aktiiviperheiden voimin lauantaisin klo 9.30-11.45 harjoitusjäähallissa. Tervetuloa kahvilaamme!Seuran tapahtumat

Ota muistiin seuramme järjestämien tapahtumien tärkeät päivämäärät ja tule mukaan!

 • Ti 26.9. koko seuran vanhempainilta ja sääntömääräinen syyskokous Peltolan koululla klo 18
 • La 30.9. yksinluistelun katsastus ja valokuvaus (alustava aika)
 • To 12.10. muodostelmajoukkueiden ensi-iltatapahtuma ja valokuvaus
 • La-su 21.-22.10. Tikkurila Trophy -yksinluistelukilpailu Tikkurilan Areenalla
 • Ti 12.12. koko seuran joulujuhla
 • La 13.1. pk-seudun seurojen muodostelman aluemestaruuskilpailu yhdessä EVT:n kanssa
 • La-su 17.-18.2. Tiksi IceClub muodostelmakilpailu
 • La-su 23.-24.3. yksinluistelukilpailu
 • Pe-la 5.-6.4. koko seuran kevätnäytös

Tapahtumissa tarvitaan kaikkien apua - tervetuloa mukaan!


Onnea kaikille koulutien aloittaneille ja kaikille tsemppiä arjen aloittamiseen!

Kaisa Öfversten, toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com