Syys-lokakuun seuratiedote kokoaa ajankohtaiset asiat
SeuraJulkaistu: 28.09.2023 12.51

Syys-lokakuun seuratiedote kokoaa ajankohtaiset asiat


Hyvää syyspäivää koko seuralle

Monien kesälajien kausi jatkuu tänä vuonna lämpimien kelien ansiosta, mutta jäähallissa on jo luistelukausi täydessä vauhdissa. Yksinluistelijat ovat avanneet oman kisakautensa, muodostelmajoukkueet valmistautuvat omiin kauden avauksiinsa ja seuran omia syksyn tapahtumia valmistellaan täydellä vauhdilla. Yksinluistelijoidemme maailmaan pääset mukaan vasta perustetulla Instagram-tilillä: ota seurantaan "TTK yksinluistelu"! Muodostelmajoukkueillamme on jokaisella omat tilinsä, joissa jo monien vuosien varrelta kertynyttä historiaa sekä toki uutta ajankohtaista sisältöä viikoittain!

Luistelukoululaisia meillä on tällä hetkellä toiminnassamme mukana vähän alle 80, mikä on lämpimälle syyskuulle ihan hyvä määrä, ja ensimmäiset harjoituskerrat ovat sujuneet iloisissa merkeissä jäähän totutellen ja lajiin tutustuen. Ilmojen viiletessä toivottavasti moni perhe kaivaa luistimia esiin ja löytää seuramme luistelumahdollisuudet! Viime päivissä erityisen hienoa on se, että aikuisten luistelukoulusta eli "Luistelun perusteet aikuisille ja nuorille" -ryhmästä on tullut useita kyselyjä. Luisteleminen onkin ihan mahtava liikuntamuoto aikuisille!

Luistelukoulussa 7.-10.10. kaikki luistelijat saavat ottaa mukaan kaverin, ja muukin seuraväki saa kampanjoida luistelukoulun kaveritarjousta omille ystävilleen. Syyslomalla järjestämme kokeilumahdollisuuksia niin muodostelmaluistelusta kuin luistelukoulusta kiinnostuneille. Lue tästä alta lisää!

Ryhmistämme Aikuisten Tekniikka 2, Taitajat, ShowSkate ja Harrastusten Vantaa -iltapäiväyhteistyöryhmät ovat ihan muutamia paikkoja vaille täynnä, mutta HUOM!

sunnuntaiaamuisin meillä on tarjolla laadukasta valmennusta monelle erilaiselle, aamuvirkulle luistelijalle!

Ryhmäkoot ovat toistaiseksi pieniä ja maksulle saa hyvää vastinetta, kun valmentaja ehtii opastamaan sinua henkilökohtaisesti! Tutustu siis seuraaviin mahdollisuuksiin sunnuntaisin:

 • Tenavat, 5-6 -vuotiaiden luistelukoulu klo 9.30-11: LUE LISÄÄ!
 • Muokka-Taiturit klo 8.10-10.15 kouluikäisille, joilla jo luistelun perusteet hallussa: LUE LISÄÄ!
 • Mini ShowSkate klo 9.30-10.20 tanssillinen jääharjoitus 1-3. -luokkalaisille, lisäksi tanssitunti keskiviikkoisin: LUE LISÄÄ!

Yksi kokeilukerta on kaikissa ryhmissämme aina veloitukseton. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämä mahdollisuus ja tulla kokeilemaan!


Tikkurilan Areenan remontit

Seuramme käytössä olevan Tikkurilan Areenan peilisalin kosteusvahinkokorjaus on valmistunut ja olemme helpottuneita, kun harjoittelua tilassa voidaan viimein jatkaa. Vahingon syyksi on kerrottu peilisalin katon ja vesikaton välissä syntynyt kondenssivesi. Toivomme harjoitusolosuhteiden kehittyvän entisestään, sillä saliin on tilattu ilmanvaihdon parannustyö.

Hengitysilman laatua on jouduttu nyt alkusyksyn kosteilla keleillä tarkkailemaan muissakin tiloissa. Nyt, kun kelit vähitellen kuivuvat, haluamme varmistua, että Tikkurilan jäähalleissa ilma on hyvä hengittää. Jos havaitset jäähallitiloissa oleskelemisen yhteydessä tai sen jälkeen hengitystieoireita, ilmoita siitä ystävällisesti meille tällä lomakkeella.

Olemme juuri saaneet tiedon, että Tikkurilan Areenan katsomotiloissa tehdään parannus- ja muutostöitä. Arvioitu töiden valmistumisaika on tämän vuoden loppuun mennessä ja töiden aikataulu tarkentuu syksy kuluessa. Vantaan kaupungin kiinteistöyhtiö pahoittelee työstä aiheutuvaa meluhaittaa.Seuran kuulumiset

Seuran sääntömääräinen syyskokous järjestettiin tiistaina 26.9. ja samassa yhteydessä pidettiin koko seuralle vanhempainilta. Syyskokous vahvisti tilinpäätökseen ja vuosikertomuksen tilikaudelta 2022-2023 ja myönsi vastuuvapauden. Syyskokous valitsi hallitusta täydentäväksi varajäseneksi Kirsi-Marika Rantalan - lämpimät onnittelut hallituspaikasta!

Vanhempainillassa käsiteltiin kuluvan kauden asioita ja erityisenä painopisteenä olivat ratkaisut seuran tulovirtaan verrattuna liian raskaan kulurakenteen muuttamiseen. Hallitus on valitettavasti joutunut mm. lykkäämään päätöstä fysiikka-asiantuntijan valitsemisesta eteenpäin. Lämmin kiitos kaikille iltaan paikan päällä osallistuneille ja keskustelua etänä seuranneille! Yhdessä pystymme löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut talouden tasapainottamiseen.Muutos maksusääntöön kisakulujen osalta

Seuran hallitus on päättänyt muutoksesta maksusääntöön. Taulukkomaksuista luovutaan ja niin yksinluistelijoiden, muodostelmajoukkueiden kuin harrastesarjassa Taitajat -kilpailevien osalta laskutus tapahtuu jatkossa läpilaskutuksena. Muutos koskee kilpailuja, jotka kisataan 1.10.2023 jälkeen.

Maksusääntöön ja muihin seuran sääntöihin voit tutustua seuran kotisivuilta tikkurilantaitoluisteluklubi.fi seuraavasta polusta: "Seura" => "Seuran säännöt ja ohjeet". Tässä suora linkki sivulle.Muodostelmajoukkueiden ensi-ilta to 12.10.

Upeat muodostelmajoukkueemme esittävät kauden 2023-2024 kilpailuohjelmansa ensimmäistä kertaa yleisölle torstaina 12.10. Tervetuloa kaikki sankoin joukoin kannustamaan ja ihastelemaan taidokkaita esityksiä!

Ensi-illan pääsylipun hinta on 10 euroa/hlö, alle 12 -vuotiaat veloituksetta.

Ennakkolipunmyynti on nyt avoinna täällä!Syyslomalla luistellaan

Seuramme ei lomaile syyslomalla. Harrasteryhmillä ja luistelukoululla pidetään normaalit harjoitukset, ja kilpailevat ryhmät noudattavat erikoisaikataulua.

Syyslomalla järjestämme ohjattuja erikoiskertoja, jotka ovat avoimia pientä maksua vastaan ihan kaikille luistelusta kiinnostuneille!

 • Ma 16.10. klo 17.10-18 kaikki luistelun perusteita osaavat 6-66 -vuotiaat voivat tulla kokeilemaan muodostelmaluistelua Annika Schemeikan johdolla! Nyt rohkeasti ilmoittautumaan täällä!
 • Pe 20.10. klo 15.40-16.30 kaikki 3-13 -vuotiaat ovat tervetulleita luistelukoulun syyslomaextrakerralle! Luistelijat jaetaan pienryhmiin. Ilmoittaudu mukaan täällä!
 • Pe 20.10. klo 18.10-19.00 aikuisten vapaaluisteluvuoro, ei ohjausta. Ilmoittaudu mukaan täällä!

Yllä mainitut harjoitukset pidetään Tikkurilan harjoitusjäähallissa. Yhden harjoituksen hinta on 7,50 euroa. Ilmoittaudu täällä ja maksa harjoitusmaksu ilmoittautumisen yhteydessä! Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, maksua ei palauteta peruutustilanteessa.Tikkurila Trophy la-su 21.-22.10.

Tikkurila Trophy on perinteinen seuramme järjestämä syksyn yksinluistelukilpailu. Kiemuroiden jälkeen pääsemme järjestämään kisan, jossa on sarjat isolle joukolle omia luistelijoitamme. Katsomoon on vapaa pääsy - lämpimästi tervetuloa katsomaan taidokkaita kilpailuohjelmia ja kannustamaan!

Aikataulut ja muut tarkemmat tiedot päivittyvät kisan omalle sivulle.

Jos Sinun syyslomaviikkoosi sopisi kisan järjestämisessä avustaminen, ole yhteydessä kisatiimiin osoitteella tikkurilatrophy@gmail.com!Tukea seuran hienolle työlle

Seuramme tarjoaa laadukasta taitoluisteluharjoittelua ja upeita elämyksiä lajin parissa kaiken ikäisille. Jotta toimintamme voisi jatkua yhtä kattavana, pyydämme kaikkia jäsenperheitä pohtimaan, mikä olisi juuri Teille sopiva tapa antaa taloudellista tukea seuralle. Vaihtoehtoina ovat mm.

Hanki seuran kautta sinulle tarpeellisia tuotteita
 • juuri nyt voit hankkia koko perheelle laadukkaat perusvaatteet Gutzin valikoimista! Ole yhteydessä seuramme aktiivijäseniin tai sähköpostitse osoitteella toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com. Olemme nyt puolivälissä tavoitetta, joka tarvitaan Gutzin lisäsponsorirahan saamiseksi. Tuotteet ovat tilattavissa 8.10. asti! Lue lisää täältä!
 • paljon kysytty Puhtopoikien pesuainekampanja starttaa heti Gutz-kampanjan päättymiseen jälkeen!
 • hae lauantaisin aamukahvit tai välipalat TTK Cafésta klo 9.30-11.30
  • tavallisina viikonloppuina kahvila löytyy harjoitushallin aulasta
  • tapahtumaviikonloppuina kahvila toteutetaan Areenan aulassa tai ulkona ja se on auki tapahtuman keston ajan
 • Suomen Taitoluisteluliitto järjestää tasokkaat kansainväliset kilpailut MetroAreenalla Espoossa: Finlandia Trophy 6.-8.10. ja ISU Grand Prix 17.-19.11. Taitoluistelu on hienointa paikan päällä katsomossa, joten kisoja kannatta ehdottomasti mennä katsomaan! Seuramme saa tukea, kun ostat liput juuri meidän linkkiämme käyttäen. Lue lisää täällä!

Lahjoita aikaasi

 • käytä 5 minuuttia, niin Mehiläinen maksaa seurallemme 5 euroa jokaisesta kerrasta, kun uusi henkilö aktivoi puhelimessaan Mehiläisen OmaUrheilun. Ei haittaa, vaikka sinulla olisi jo ladattuna puhelimeesi OmaMehiläinen -sovellus! OmaUrheilun voi aktivoida vaikka jokaiselle perheenjäsenelle, ja jokaisesta aktivointi lisää seuran saamaa tukea. Lue ohjeet täällä!
 • käytä 15 sekuntia ja äänestä 15.10. mennessä Tikkurilan Taitoluisteluklubi voittoon Lähi-Tapiolan kilpailussa täällä! Eniten ääniä kerännyt seura saa 1000 euroa.
 • käytä 1 minuutti ja lähetä whatsappilla tietoa seuramme luistelukoulusta ystäväperheillesi. Tästä linkistä löytyvä tietopaketti on hyvä! https://www.tikkurilantaitoluisteluklubi.fi/uutise...
 • onko sinulla pakettiauto tai peräkärry? Olisiko hyötyliikunta sinun juttusi? Näytösvarastomme muuttaa marraskuussa ja muutama isompi erä tavaraa pitäisi kuljettaa noin 6 km matka.
 • tahtoisitko olla mukana seuratoiminnan kehittämisessä? Apukädet laskutuksessa, kevätnäytöksen suunnittelussa ja mm. tukihakemusten valmistelussa olisivat tarpeellisia.
 • onko sinulla kontakteja tahoihin, joita taitoluistelutapahtumien yleisö kiinnostaisi? Etsimme tapahtumasponsoreita kevään isoihin muodostelmaluistelukilpailuihin sekä kevätnäytöksen.

Lisätietoja seuratoimintaan liittyvistä tehtävistä antaa allekirjoittanut oikein mielellään.


Upeita elämyksiä luistimilla ja erityisen luistavaa syyslomaviikkoa kaikille toivottaen

Kaisa Öfversten, toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com