Edithin erilainen TET-jakso
27.12.2020 17:48 Uutiset / Etusivu

Edithin TET-jakso oli erilainen

Ice Fantasy-joukkueessa luisteleva Edith Räisänen oli seurassamme TET-harjoittelussa 7.-18.12. Jaksosta tuli hyvin erilainen, kuin alunperin olimme suunnitelleet; näytöksen jälkisiivoukset vaihtuivat etätyöskentelyyn tietokoneella. Show-luistelun maailmaan Edith pääsi kuitenkin tutustumaan, kun hän työsti julkaistavaksi artikkelin Sari Kauppisesta.

Tässä Edithin esittäytyminen:

"Olen Edith Räisänen, 14-vuotta. Aloitin luistelun 5-vuotiaana TTK:n luistelukoulussa. Lähdin alunperin luistelukouluun vanhempien sisarusteni perässä. Innostuin luistelusta niin, että päädyin jatkamaan. Myöhemmin minua pyydettiin TTK:n tulokas joukkueeseen Ice Sympathyyn ja, koska isosiskoni luisteli myös siihen aikaan TTK:n muodostelmaluistelupuolella, päädyin menemään.

Olen luistellut nyt noin 10-vuotta TTK:ssa. Joukkuekaverit ja valmentajat ovat muuttuneet muutaman kerran ajan myötä, mutta mukava tunnelma seurassa on pysynyt samana. TTK:ssa on ollut hyvä kasvaa luistelijana, tsemppaavien valmentajien ja hyvien ystävien avulla. Luistelu on monen vuoden jälkeen edelleen iso osa elämääni ja merkitsee minulle paljon.

Muodostelmaluistelussa hienoa on joukkue ja se, miten kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Koronasulun aikana joukkuetta ei kuitenkaan ole päässyt näkemään livenä ja treenejä on suoritettu Zoomin tai Google Meetsin kautta. Treenaaminen on tietenkin ihan erilaista ja yksin treenaaminen voi olla tylsää, kun kavereita ei ole vieressä tsemppaamassa. Kavereihin pidetään kuitenkin vielä yhteyttä ja pienryhmissä voi mennä vaikka ulkojäille luistelemaan.

TET-jaksoni sattui myös juuri koronasulun aikaan, joten työtehtävät ovat olleet erilaisia. Olen tehnyt enimmäkseen etätöitä ja työtehtävinä olen esimerkiksi kääntänyt nettisivuja englanniksi ja luonut erilaisia julkaisuja nettisivuille."


   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat