Syyskuun seuratiedote kertoo ajankohtaiset asiat
SeuraJulkaistu: 15.09.2022 12.28

Syyskuun seuratiedote kertoo ajankohtaiset asiat


Syksyn aloitus Tikkurilan Taitoluisteluklubissa

Syksy tarkoittaa niin perheissä kuin harrastuksissa paluuta rutiineihin. Tikkurilan Taitoluisteluklubikin on viimein päässyt kiinni perusaikatauluun, kun areenan remontti tältä erää valmistui syyskuun alussa. Takana on jo niin tehokasta treenaamista kuin seura tapahtumia ja ensimmäiset yksinluistelijoiden kisatkin. Seuran toiminnan laajuudesta tällä kuluvalla kaudella saat hyvän kuvan tutustumalla täältä löytyvään perusaikatauluun.

Osaksi perusaikataulun ulkopuolella pyörivät yhteistyöhankkeet Vantaan kaupungin kanssa starttaavat nyt syyskuussa. Harrastusten Vantaa -projektin iltapäiväryhmiä alakoululaisille on tänä lukuvuonna tarkoitus toteuttaa 9; niin kouluilla kuin jäähallissakin. Päiväkotien luisteluohjaus on lähtenyt käyntiin iloisissa merkeissä ja omat matalan kynnyksen ryhmiemme ilmoittautumiset ovat päässeet mukavasti alkuun.


Kiitos!

Hyvällä energialla ja perinteisessä seuratunnelmassa pääsimme jo toteuttamaan syksyn ensimmäiset tapahtumat: seurapäivää vietettiin 30.8. diskoillen ja seuramme ensimmäinen kisaviikonloppu eli Tikkurila Trophy rullasi upeasti 10.-11.9. Valtavan isot kiitokset kaikille järjestelyihin osallistuneille vapaaehtoisille!

Tällä kaudella haluamme nostaa esiin ja kiittää jollain erityisellä tavalla seuran tukemiseen panostaneita henkilöitä ja / tai joukkueita. Syksyn alun varainhankintatempauksiin ja talkoisiin on esimerkillisesti osallistunut koko Ice Melody -joukkue - niin vanhemmat kuin luistelijat! Kiitokseksi seuran hallituksen edustaja luovuttaa vanhempainillassa joukkueelle kunniakirjan ja luistelijoita muistetaan tikkareilla.


Tervetuloa luistelukoululaiset!

Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille ja jatkaville luistelukouluperheille! Tahdomme toivottaa teidät tervetulleiksi tämän todella monipuolisen urheilulajin pariin. Tänä syksynä luistelukoulumme on ollut lämpimistä elokuun päivistä huolimatta ennätyssuosittu! Mukaan mahtuu kuitenkin hyvin; sillä tavoittelemaamme 200 luistelukoululaiseen on vielä matkaa.

Viikolla 40 järjestämme luistelukouluissa ja harrasteryhmissä kaveriluistelut, jolloin jokaisella on mahdollisuus kutsua oma kaveri mukaan kokeilemaan taitoluisteluharrastusta. Suosittelemme tarttumaan tähän mahdollisuuteen, sillä kiireisiä arkipäiviä helpottaa kovasti, jos hyvän kaverin tai naapurin kanssa on helppoa sopia esimerkiksi kuljetusten vuorottelusta.

Tietoja luistelukoulustamme löydät täältä sekä sähköpostitse osoitteesta luistelukoulu.ttk@gmail.com.

Jos kouluikäisellä luistelutaitoja ja innostusta löytyy, on nyt oikea aika käydä kokeilemassa harrasteryhmiämme ShowSynchroa ja Mini ShowSkatea! Näissä ryhmissä harjoittelet yhden kuun maksulla kaikki loput syyskuun kerrat ja lokakuun loppuun asti ilman sitoutumista. Näissä ryhmissämme on mukavasti tilaa ja mahdollista saada erityisen hyvää valmennusta. Taiturit -harrasteryhmässä on muutamia paikkoja vapaana.

Huomaathan, että tarjoamme tällä kaudella ryhmiä myös aikuisille!


Syksyn tapahtumakalenteri - laita päivät muistiin ja tule mukaan

 • la 24.9. seuramme on mukana Kaupunginmuseon urheilupäivässä!
 • su 25.9. Kiitä koutsia! -päivä kannustaa muistamaan omaa valmentajaa tai ohjaajaa
 • viikolla 39 vietetään #BeActive – Euroopan urheiluviikkoa Vantaalla urheiluviikkoa Vantaalla - ohjelmassa paljon mukavaa tekemistä niin koululaisille kuin koko perheelle!
 • 3.10.-16.10.2022 Puhtopoikien pesuainekampanjassa laadukkaat ja tehokkaat pesuaineet tulevat myyntiin kaikille seuran jäsenille. Osallistumalla kamppikseen tuet seuramme varainhankintaa ja saat erinomaisen puhtaita vaatteita pitkäksi aikaa.
 • viikolla 42 eli syyslomalla luistelukoulun ja harrasteryhmien harjoitukset pidetään normaalisti, kilpailevilla luistelijoilla ja joukkueilla on erikoisaikataulu
 • ti 11.10. klo 18 seuran sääntömääräinen syyskokous Peltolan koulun auditoriossa jäsenmaksun maksaneille. Tervetuloa!
 • la 22.10. klo 11-13.30 muodostelmajoukkueiden ensi-ilta areenalla! Tervetuloa katsomaan alkavan kisakauden koreografioiden ensiesitykset! Tilaisuuteen 5 e sisäänpääsymaksu.
 • su 23.10. klo 7.30-9.00 syysloman lisämaksullinen vapaaluisteluvuoro Tikkurilan Areenalla, ilmoittaudu tästä!

Tilaa TTK-parkatakki heijastinpainatuksella

Olemme pidentäneet TTK:n mustan talvitakin tilausaikaa vielä sunnuntaihin 25.9. asti. Jos et ole vielä ehtinyt tilata takkiasi, tee tilaus täällä!Henkilöstöuutisia

Toiseen työpaikkaan siirtyneen Linda Mäenpään työtehtävät on jaettu seuran sisällä osaajille seuraavasti:

 • luistelukoulun koordinointivastuun jakavat Saana Aaramaa (aikataulut, ohjaajatiimi, käytännön organisointi) ja Jenna Teivainen (sähköposti, jäsenrekisteri)
 • Timantit-kehitysryhmän vastuuvalmentajana toimii Julia Mäki
 • SM-tason muodostelmajoukkueiden yksilötaitovalmentajana toimii Aleksei Saks erikseen sovittavalla aikataululla

Seurassamme uutena ohjaajana on aloittanut Katariina Östring. Tervetuloa mukaan ohjaajatiimiin!


TTK on Tähtiseura

Seuramme kuuluu Suomen Olympiakomitean valvomaan laatuohjelmaan Lasten ja nuorten toiminnan osalta. Tähtiseurana olemme seurana sitoutuneet Reilun pelin periaatteisiin:

 1. Jokaisen tasavertainen mahdollisuus liikuntaan ja urheiluun
 2. Vastuu kasvatuksesta
 3. Terveyden turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen
 4. Rehellisyys ja oikeudenmukaisuus
 5. Luonnon kunnioittaminen ja kestävään kehitykseen pyrkiminen

Tämän syyskauden lopussa seuramme toimintaa tulevat jälleen auditoimaan Olympiakomitean ja Suomen Taitoluisteluliiton edustajat. Auditoinnissa on tarkoituksena tarkastella seuramme toimintaa eri kriteerien valossa. Reilun pelin periaatteet toimivat seuramme toiminnan perustana ja odotamme kaikkien seurassamme toimivien sitoutuvan noudattamaan niitä.


Seuramme täyttää tänään 22.9.2022 36 vuotta - juhlistetaan päivää iloisilla harjoituksilla!

Tsemppiä syyskuuhun kaikille toivottaa

Kaisa Öfversten, toiminnanjohtaja.ttk@gmail.com