Muodostelmaluistelun SM-joukkueet kilpailivat valintakilpailussa Metro-areenalla 3.-4.12.2022
Julkaistu: 05.12.2022 18.35

Muodostelmaluistelun SM-joukkueet kilpailivat valintakilpailussa Metro-areenalla 3.-4.12.2022

Viikonlopun muodostelmaluistelun toisessa SM-valintakilpailuissa SM-noviisijoukkue Ice Fantasy luisteli kilpailuohjelmansa " Nagini"🐍 joka sisälsi pieniä virheitä ja kompurointeja, mutta onnistui silti teknisesti hienosti ja Fantsut ansaitsivat ennätyspisteet 71,34, voittaen erittäin tiukassa mitallitaistossa pronssia🥉.Joukkue lunasti paikan SM-kilpailuihin sijoittuen upeasti kuudenneksi SB-rankingissa."Vaikka kisaviikolla oli paljon sairastumisia ja poissaoloja pystyimme yhdessä kokoamaan ohjelman kasaan. Saimme tehtyä perussuorituksen johon olemme tyytyväisiä.Kisapäivä oli kokonaisuudessaan hauska, hymyn ja naurun täyteinen ja meillä oli hyvä fiilis. Olemme ylpeitä vastoinkäymisistä huolimatta. Reissu oli onnistunut ja ikimuistoinen."Kommentoivat Fantsukapteenit Stella ja Mimosa.Onnea Fantsut! Onnittelut koko joukkueelle, valmentajille ja huoltojoukoille.


SM-juniorijoukkue Ice Infinity luisteli lyhytohjelmakilpailussa lauantaina sijalle 12 pistein 41,68. Valitettavasti lyhytohjelma "Pressure" ei saavuttanut kaikkia toivottuja tasoja.

Sunnuntain vapaaohjelmakilpailussa "La persistencia de la memoria" jäi myös tavoitteista jälkeen ja ansaitsi 68,92 pistettä. Joukkue sijoittui yhteispistein 110,6 sijalle 12 ja saavutti paikan SM-kilpailuun josta joukkue on erittäin tyytyväinen.

"Jatkamme treenejä kohti ensi vuoden kilpailuja "Inffeistä kommentoidaan.

Tsemppiä ja onnea SM-kisapaikasta!

SM-kilpailuihin valikoitui 12 parasta noviisi- ja juniorijoukkuetta syksyn valintakilpailuista.