Tervetuloa TTK:n luistelukouluun - nyt kesätarjoushinnalla!
LuistelukouluJulkaistu: 25.05.2023 10.00

Tervetuloa TTK:n luistelukouluun - nyt kesätarjoushinnalla!


Luistelukoulussamme opit luistelun perustaidot, joista on iloa koko elämäksi!

Juuri nyt voit ilmoittautua mukaan luistelukoulumme syyskaudelle tai koko lukukaudelle 2023-2024 kesätarjouksella, joka on voimassa 31.7. asti.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ


.......... TAI LUE LISÄÄ:

Kenelle luistelu sopii?

Ihan kaikille monipuolisesta liikuntaharrastuksesta kiinnostuneille!

  • jo 2-vuotias pääsee tutustumaan luisteluun turvallisesti oman aikuisen kanssa Taapero-aikuinen -ryhmässä.
  • Luistelun perusteet aikuisille ja nuorille on mainio mahdollisuus oppia luistelun perusteita aivan alusta lähtien aikuisille suunnatussa opetuksessa
  • lapsille tarjoamme harjoittelua erilaisiin ikäryhmiin ja teemoihin jaettuina neljänä viikonpäivänä: tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja nyt myös sunnuntaisin!
  • pääset tutustumaan tarkemmin eri luistelukouluryhmiin sekä niiden harjoitusaikoihin ja -maksuihin tästä
  • lasten luistelukouluryhmiin pääset mukaan, kun ilmoittaudut täällä!
  • ilmoittautuminen Luistelun perusteet aikuisille ja nuorille -ryhmään avautuu tähän lähiaikoina

Mitä?

Harjoittelemme luistelua tiistaisin ja lauantaisin, iän ja taitotason mukaan jaetuissa pienryhmissä, taitavien ja turvallisten luistelukouluohjaajiemme johdolla. Luisteluharrastus kehittää koordinaatiota, tasapainoa, lihasvoimaa, kuin myös musiikin rytmiä ja ryhmän mukana harjoittelua. Jäällä liukuminen on riemukas tunne, jota ei muusta liikkumisesta saa.

Jääharjoitusten lisäksi tarjoamme lasten luistelukouluryhmäläisille kehittymistä tukevan luistelukoulujumpan veloituksetta! Jumpassa kehitetään lasten motorisia perustaitoja monipuolisesti ja vahvistetaan siten pohjaa luistelutaidoissa etenemiselle.

Luistelukoulun syksyn tapahtumakalenteri ja harjoituskertojen teemat julkaistaan elokuussa kotisivuillamme.

Luistelukoulussa harjoitteleminen antaa mahdollisuuden tulla oikeaksi taitoluistelijaksi! Ryhmistä on mahdollista edetä yksinluistelun ja muodostelmaluistelun kehitys- ja harrasteryhmiin. Luistelijan polkuun seurassamme voit tutustua täällä.


Jos Sinulla on jo hallussa luistelun perustaidot, tutustu monipuolisiin Harrasteryhmiimme täällä!


Missä ja milloin?

Harjoittelemme Tikkurilan harjoitusjäähallissa, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tikkurilan urheilupuistossa osoitteessa Läntinen Valkoisenlähteentie 54, Vantaa. Luistelukoulujumpat pidetään Tikkurilan Areenan käytävätiloissa tai ulkona.

Luistelukoulun syyskausi kestää syyskuun alusta joulukuun loppuun (noin 16 kertaa) ja kevätkausi tammikuun alusta huhtikuun loppupuolelle (noin 15 kertaa). Toukokuussa suunnitelmana on tarjota lisämaksusta luistelukoululaisille kevätkurssi.


Miten pääsen mukaan?

Lasten luistelukouluryhmiin pääset mukaan, kun ilmoittaudut täällä!

Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai sinulle herää kysymyksiä luistelukouluun liittyen, voit olla yhteydessä luistelukoulutiimiimme osoitteella luistelukoulu.ttk@gmail.com.Would you prefer getting to know our Skating School in English? Please find all the information here or send us email: luistelukoulu.ttk@gmail.com!

Nähdään jäähallilla pian! See you soon!