Haluaisitko harrastaa luistelua? Tule mukaan TTK:hon!
25.3.2020 11:28 Uutiset / Pääsivusto

Haluaisitko harrastaa taitoluistelua? Tule mukaan TTK:hon!

Tahtoisitko harrastaa luistelua? Tikkurilan Taitoluisteluklubissa tarjoamme useita vaihtoehtoja harrastamiseen eri-ikäisille. Lähetä meille yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä, kun ilmoittautumiset ryhmiin avataan syyskauden lähestyessä.

Taitoluistelu harrastuksena on monipuolinen ja lajina hauska sekä innostava. Taitoluistelu kasvattaa lapsia pitkäjänteisyyteen ja tekemisestä nauttimiseen. Luistelutaidon lisäksi harrastus kehittää muun muassa lapsen motorisia taitoja, opettaa toimimaan ryhmässä sekä toimimaan ohjeiden mukaisesti. Aikuisille taitoluistelu on loistava liikuntamuoto, joka enne kaikkea kehittää tasapainoa ja koordinaatiokykyä sekä lisää peruskuntoa.

Tarjontaamme kuuluu

LUISTELUKOULU + LUISTELUKOULUJUMPPA

Luistelukoulussamme voivat harjoitella kaikki 3 – 12-vuotiaat luistelusta innostuneet tytöt ja pojat. Luistelukoulussamme voi harjoitella kerran tai kaksi kertaa viikossa. Harjoitukset pidetään aina Tikkurilan jäähallissa. Harjoittelu jäällä tapahtuu pienryhmissä seuramme ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Kouluikäisille löytyy omat ryhmät ja alle kouluikäisille omat pienryhmät, jotka vastaavat kunkin luistelijan omaa taitotasoa.

Luistelukoululaisille tarjoamme myös jumppatunteja, jossa kehitetään lasten motorisia taitoja. Jumppatunnit ovat erikseen alle kouluikäisillä ja kouluikäisille lapsille, jotta jokainen saa haastetta omalle tasolleen.

TIMANTIT

Timantit on 4-5 -vuotiaille lapsille tarkoitettu kehitysryhmä. Ryhmässä harjoitellaan kolmena päivänä viikossa jäällä ja oheisharjoituksissa. Uusia taitoja opitaan leikkien kautta ammattitaitoisten ja innostavien ohjaajiemme johdolla. Ryhmässä luistelevat lapset ovat käyneet luistelukoulun ja hallitsevat jo taitoluistelun perustaitoja.

TÄHDET

Tähdet on 6-vuotiaille lapsille tarkoitettu kehitysryhmä. Ryhmä harjoittelee jäällä ja oheisharjoituksissa kolme kertaa viikossa innostavien ja ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Ryhmässä luistelevat lapsset ovat käyneet luistelukoulun ja hallitsevat jo taitoluistelun perustaitoja.

TAITURIT

Taiturit-harrasteryhmä on tarkoitettu yli 8-vuotiaille nuorille tytöille ja pojille, jotka hallitsevat jo taitoluistelun perusteet. Opetus tapahtuu pienryhmissä, jotka ovat jaettu taitotason ja iän perusteella. Ryhmässä harjoitellaan niin yksinluistelun kuin muodostelmaluistelun elementtejä. Ryhmässä on mahdollisuus harjoitella kerran tai kaksi kertaa viikossa. Ryhmän harjoitukset koostuvat jää- ja oheisharjoituksista.

SHOWSKATE

ShowSkate-ryhmä on kaikilla 12 vuotta täyttäneille luistelun perustaidot omaaville nuorille tarkoitettu ryhmä. Ryhmän harjoittelu koostuu jääharjoittelun lisäksi tanssillisista oheisharjoituksista. Ryhmässä pääsee esiintymään erilaisissa tapahtumissa niin jäällä kuin maallakin.

KONKARIT

Konkarit-ryhmät ovat seuramme aikuisille tarkoitettuja harrasteryhmiä. Seurassamme toimii kaksi Konkarit-ryhmää, ML Konkarit ja YL Konkarit.

ML Konkarit on muodostelmaluistelusta kiinnostuneille aikuisille tarkoitettu ryhmä. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti muodostelmaluisteluun vaadittavia taitoja, kuten askeleita ja liukuja.

YL Konkarit -ryhmä on yksinluistelusta kiinnostuneille aikuisille tarkoitettu harrasteryhmä. Ryhmässä harjoitellaan monipuolisesti eri yksinluistelun elementtejä, hyppyjä ja piruetteja sekä askeleita ja liukuja.

AIKUISTEN KUNTOLIIKUNTA

Haluamme seurana lisätä harrastustoimintaa ja aikuisille olisi mahdollista toteuttaa erilaista kuntoliikuntaa esimerkiksi jumppa- ja kehonhuoltotunteja. Mahdollisuus on myös järjestää aikuisille suunnattuja tanssitunteja.

Lisätietoja kaikista ryhmistämme saat harraste- ja luistelukoulukoordinaattoriltamme osoitteesta luistelukoulu.ttk@gmail.com   
Lisää uutisia
Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat